Couple Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
tHis is thE stoRy bOut mA lifE syAhieRa_bAzilin is the owner

Sunday, October 30, 2011

.: "Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat":.

assalamualaikum shume ^_~


today i akan update entry ttg contest yg i join..i neh bukanlahh rajin sgt na join2 contest sbbnye taded ms lahh...neh pom i join sbbnye Cik Ezzatie Ezzat da invite n saja mau mengisi masa BOSAN di hari minggu neh..

ouhhh ya CONTEST apekahh yg dianjurkan yaa?? nehhh lahhh DIA "Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat". okehhh before that jom usha sikit ape syarat2 yg wajib utk join comtest neh :-

Step 1 : Wajib follow blog Ezzattie Ezzat dan Zatie Catalyst eSHOP
* i sudah pon follow kedua2 blog ini *

Step 2 : Buat 1 entry yang bertajuk "Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat".
* step neh pon i da buat..nuh kat atas tajuk entri i hehehe*




Step 3 : Copy paste Header kat atas ni dalam entry dan sidebar korang dan linkkan ke entry Ezzattie Ezzat.
*stepp ini jugak done..tue da bubuh da kat atas n sidebar i*

Step 4 : Entry tersebut mestilah mempunyai cerita pasal blog Ezzattie Ezzat atau pun blogshop Ezzattie Ezzat. Korang boleh menggunakan ayat, bahasa, kata-kata, gambar atau apa-apa sahaja untuk menunjukkan entry itu paling kreatif. Korang diberi keizinan untuk mengambil apa sahaja yang ada di blog Ezzattie Ezzat dan blogshop Ezzattie Ezzat.
*stepp ini adew kat bawah nuh..jom usha apew i cerite sikit :)*


Step 5 : Sila tinggalkan link entry korang itu di bawah ruangan komen entry Ezzattie Ezzat
*done jugakk stepp ini :)*

* Tarikh tutup ialah 30 November 2011.
Pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2011.
*

"okehh u all..da usha kan syarat2 dia..tak susah pom..apew lagi jom lahh join same2..hampir kesemua step i da buat..so sekarang neh i akan buat STEP 4..rsnye STEP neh susah sikit ehh...sbb kena cerita pasal blog owner contest lahh..takpe jadikan itu sbg satu cabaran buat anda utk join contest neh..hehehehe..okehh sejujurnye i tak kenal pun siape owner contest neh sbb nye today baru first tyme i usha n follow kedua2 blog beliau..harap2 lepas neh dpt kenal owner neh dgn lebih lagi n salu keep in touch..cewahhhh..okeh bg i blog beliau yg ini sgt cool n nice..walaupun nampak simple but its still look nice n teratur..entry beliau jugak menarik..i suke header beliau yg diatas sana nuhh...its cool right..comellllll okehh..sumpah tak tipu...ouhh yaa owner contest neh jugak adew blogshop..sile klik neh utk usha blogshop beliau..haaa sape2 yg suke shopping online tue boleh lahh usha2 blogshop beliau..macam2 jugak beliau jual..blogshop beliau neh jugak sgt cool n nice..mmg mudah lahh rsnye kalo na berurusniaga dgn beliau neh..siap adew diskaunn..promosiii...mmg bagus lahh beliau neh..disebabkan beliau da bg permission kan..so i mau share beberapa gamba ehsan dari blogshop beliau..if korang shume na tau apew lagi yg adew di blogshop beliau pekata korang sendiri g terjah jewk..link da bg kan kat atas nuhhh...jgn lahh malas2 sgt nak blogwalking tue..sambil2 blogwalking mane tau adew yg berkenan leh korang shopping kat blogshop beliau :) "

* beberapa gamba jualan di blogshop beliau *


* wahhh adew promosii lahhh*
BOLEH JIMAT RM7 DGN PROMOSI NEH..JOM USHA SINI UTK PROMOSI BELIAU

okehh lahh..rasanye neh da cukup lahh..sume cerite di atas tentang blog n blogshop owner contest adalah ikhlas dari i..lastly thanx again buat Cik Ezzattie Ezzat cuz menginvite n memberi permission utk copy ape2 shj from blog n blogshop beliau utk contest neh..okeh lahh u oll..tenx ya for reading...

2 comments:

ctk said...

goodluck! she the one of our sponsor..lau der mse,join la contest ct lak ae :D

miss aty said...

singgah dari contest yang sama =D

http://missaty.blogspot.com/2011/11/contest-most-creative-review-by.html